Vinurile lui Andrea Pirlo in degustare la targul WineUp din Cluj Napoca

Ne bucuram sa oferim o noua surpriza pentru pasionatii de vin care vor vizita standul FCV-Bevibene la targul WineUp 2019. In afara de produsele comercializate pana acum, vom avea placerea si onoarea sa prezentam vinurile produse de fostul fotbalist Andrea Pirlo.

Dupa o lunga si glorioasa cariera la fotbal, unde a trecut pe la Inter, Milan, Juventus, si a castigat campionatul mondial din 2006 cu echipa nationala italiana, jucatorul din Brescia simtea nevoia de o noua schimbare. A urmarit pasiunea lui pentru natura si mai ales pentru vin, devenind producator prin firma lui Pratum Coller.

Proiectul Pratum Coller nu putea sa aiba loc altundeva decat pe teritoriul bresciano. Acolo Andrea s-a nascut, si acolo a pornit cariera lui de fotbalist, in echipa Brescia, condusa atunci de antrenorul roman Mircea Lucescu, cu care a debutat in Serie B.

Pratum Coller pune mare atentie la calitate, dar si la aspectele umane. In primul rand la respect pentru ambient, la armonia cu teritoriul. O experienta inovativa, condusa cu suport de profesionisti din domeniu, care au ales sa puna experienta lor in acest proiect .

Partea umana o regasim in produsele, si in numele lor. Vinul rosu cel mai prestigios se numeste ARDUO. Un nume care in limba italiana inseamna “dificil”. Cu asta, Pirlo a vrut sa comunice ca in viata e posibil sa atingi cel mai inalt nivel de calitate, dar…nimic nu e usor .

Dar o regasim si in vinul MARZI, facut din soiul Marzemino. Un vin tanar considerat “vinul rosu de vara”,bun de baut in compania prietenilor, in aer liber, dar si in toate celelalte produse care compun gama Pratum Coller.

Pentru a trai emotiile care le pot da vinurile unui campion, va asteptam la standul FCV-BEVIBENE, intre 29-31 Martie la targ WineUP din Cluj Napoca. t

Etichete: , , , , ,