SPAGHETE CU MIEZ DE PAINE SI ANSOA

500 gr Spaghete

5 rosii cherry

10 ansoa in ulei

1 catel de usturoi

1/2 pahar ulei de masline

ardei iute

miez de paine sfaramat

patrunjel

Se preseaza bucatile de ansoa cu o lingura de lemn.

Intr-o tigaie mai mare se pune: uleiul de masline, un catel de usturoi, bucatile de ansoa, rosiile cherry taiate in sferturi, ardeiul iute si se asezoneaza cu sare.

Totul se caleste timp de 5-6 minute, dupa care usturoiul rumenit se scoate din tigaie.

Intr-o tigaie separat se pun la prajit putin ulei impreuna cu doua maine de miez de paine sfaramat, pana se coloreaza (nu se arde).

Se da la o parte si se adauga patrunjel verde tocat marunt. Pastele se fierb al dente, si se rastoarna direct in tigaia cu condimente.

Inainte sa le serviti presarati miezul de paine prajit pe paste.

Pofta buna !