Vinurile din Regiune Campania disponibile pe Bevibene.ro

Dragi Clienti,
Noutate mare in zilele acestea pe lista de produse disponibile pe bevibene.ro  .
Pentru prima data avem la vanzare vinurile din regiunea Campania. O regiune plina de viata, de fantezie, dovedita prin existenta a numerosi artisti, mai ales in ceea ce priveste lumea spectacolului. Locul in care a gasit ambientul lui natural un fotbalist din Argentina care se numea Diego Armando  Maradona .
In acest ambient si vinurile produse reflecta personalitatea tipica  a populatiei de acolo, si toti par sa fie nascuti pentru a face spectacol.
Soiul principal pentru vinurile rosi este Aglianico, si il regasim si intr-un vin tanar cu acelasi nume cum este Aglianico, dar mai ales intr-un vin pasional si structurat, cum este Taurasi. Cineva spune ca, dupa ce ai baut Taurasi…se fac copii. Este denumit “il Barolo del Sud”, si cu siguranta reprezinta unul din cele mai importante si semnificative dintre vinurile rosii din toata peninsula, nu numai din sud.
Impreuna cu Brunello, Barolo si Amarone, Taurasi se afla in top.
Apoi, avem alte vinuri semnificative intre cele albe. Fiano di Avellino si Falanghina Beneventana arata o personalitate decisa, niciodata banala, Se pare ca sunt dintrecei aflati pe lista celor preferati de Papa Francesco.
Si ca cireasa de pe tort, gasim Greco di Tufo, un vin alb ideal cand mancam peste sau un aperitiv.
Vorbim acum de producator de la care am adus aceste vinuri. Este vorba de firma DONNACHIARA, care de 5 generatii se bazeaza pe valoari familiare pentru conducerea firmei. Lunga experienta in a cultiva si a produce vinul de calitate folosind un mare patrimoniu de cunostine, si de atasament la propria munca. Pasiunea si dragoastea pentru produsele, care transmit aceste valori si catre colaboratori.  Note mari au fost recent primite din partea degustatorului JAMES SUCKLING pentru vinurile mai sus mentionate, asa cum vedeti din pozele de mai jos.


Vinurile acestea au ajuns in Romania, si va asteapta pe Bevibene.ro .

Etichete: , , , , , , ,