PROSECCO SUPERIORE VALDOBBIADENE COLVENDRA’

Un nou producator a aparut in zilele acestea in gama de produse comercializate de Bevibene.ro .

E vorba de firma COLVENDRA’ .

Firma se afla chiar in inima teritorului  Conegliano Valdobbiadene, acel drum de 90 km plin de farmec,  peisaje minunate si de foarte mult vin bun, dorit si apreciat in toata lumea.

Mai exact din orasul Refrontolo, langa Conegliano, productia Colvendrà a pornit din anul 1924, si acum e condusa cu acelasi drag si pasiune de generatia treia a aceleiasi familii, care a valorizat aceasta pretioasa mostenire dezvoltand o gama foarte bogata si calitativa.

Acum ca si atunci, proprietarii conduc si urmaresc toate fazele  productiei, incepand de la cultivare, si pana la vinificare si imbuteliere.

Sa vedem ce ne ofera, aceasta firma, vedem care e gama pe care o vom putea pune la dispozitia pasionatilor de vin din Romania.

In primul rand o gama de Prosecco Conegliano Valdobbiadene, in variante Extra Dry si Brut, dar si Millesimato, pana la varianta cea mai calitativa in absolut. Adica, Prosecco Cartizze, care provine de la suprafata limitata de numa 107 ectare, cu cea mai buna expunere la soare, cu o microclima perfecta si o ventilatie constanta, ideala pentru maturarea strugurilor . Toate elemente care contribuie sa ajunga in paharele noastre un Spumant delicat care ne deschide pofta pentru mancare si buna dispozitie.

Dar productia Colvendrà nu e numai asta. Ne ofera si o gama de Prosecco DOC Treviso, tot calitativ dar mai abordabil la pret.

Apoi o gama de vinuri albe si rosii, printre care si Prosecco in versiune vin linistit. Sa nu uitam, ca Prosecco asa s-a nascut, si e bine sa nu pierdem traditiile.

Una din mandriile lor este si Traminer, vinul alb foarte aromat.

Printre vinurile rosii gasim un interesant Cabernet Sauvignon, ideal pentru o masa cu carne de vanatoare, sau de branzeturi invechite.

Incet, incet le vom pune si pe acestea la vanzare in Romania. Deocamdata incepem cu Prosecco Conegliano Valdobbiadene Extra Dry, si cu Prosecco DOC Treviso, care deja va asteapta pe site-ul Bevibene.ro.

Etichete: , , , , , ,